Oso erraza da egitea, irakurri eta nahi badozue egin!
Osagaiak:
- Arrautza
- oilasko-bularkiak
- ogi birrinduta
Behar diren gauza batzuk:
- Koilara
- Sukaldeko artaziak
- Zartagina
Nola egin:
Esan dizuet oso-oso erraza dela, eta egia da.
Lehenengo, oilasko-bularkiak sukaldeko artaziekin
tiratxo txikietan moztu behar dira.
Gero, arrautza plater handi batean apurtu, eta
oilaskoz egindako tiratxoak arrautzan busti, eta gero ogi birrinduan ere ipini eta azkenean, zartaginaren barruan sartu eta minutu batzuk eta gero.... Listo!
Orain bakarrik falta da jatea, niretzat ketzuparekin bikain daude, baina zuek gustar uko duzuen erara
Rekomendatzen dizuet!
ori egongo da "para chuparse los dedos"
ResponderEliminarori egongo da "para chuparse los dedos"
ResponderEliminarSeguru hori oso gozoa egongo dela
ResponderEliminarNik egun batean probatu nuen eta oso gozoak daude
ResponderEliminarNi probatu dut eta asko gustatzen zaizkit
ResponderEliminarGehien gustazen zaizkidan tiratxoak
ResponderEliminar