martes, 16 de febrero de 2016

Krepak

Asteburu honetan krepak egin ditut nire etxean.
Oso goxoak eta errazak dira egiteko. Hemen utziko dizuet errezeta.

Osagaiak:
250ml esne
150mg irina
3 arrautz handi (XXL)
5mg azukre
15ml olio birjen extra
Gatz pitin bat

Hasteko osagai guztiak bol baten sartuko ditugu eta dena nahastuko dugu. Geroago, zartaginan olio apur bat bota eta bero dagoenean gure nahastearen pixka bat bota. Ondo eginda daukazunean (adi egon bestela erreko zaizue) nahi duzuna sartu dezakezu. Niri asko gustatzen zaizkit nocillarekin edo gazta eta york urdaiazpikoagaz.
Niri lenengoa beti txarto ateratzen zait baina zailena buelta ematea da, apurtu ahal zaizulako. Buelta emateko sekretoa espatula bat erabiltzea da.

  

                                             
                                             OSO GOZOAK DAUDE!!!

7 comentarios: