jueves, 25 de febrero de 2016
TXARRIBODA GALANTA
Oin dela aste pare bat nire amamanean txarriek hil genituen .Niri asko gustatzen zaizkit txarribodak familiarekin elkartzen naizelako. Dibertigarria da, laguntzen dudalako hezurrak kentzen eta azala kentzen. Okelarekin gero txorizoak egiten ditugu eta odolarekin odolosteak. Txorizoak egiteko okela mamitu egin behar da eta ondoren piper mina botatzen da. Odolosteak egiteko odola, esteak, arroza eta porruak behar dira. Niri gehien gustatzen zaidana saietsak parrilara dira. Baita ere oso gozo daude odolosteak sartaginera eta txorizoak egosita. Asko gustatzen zait txarriboda egitea!
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Nire aitak eta lagun batzuk ere egin dute hori.
ResponderEliminarNik ezingo nuke txerritxoa hil, baina merezi egiten du!
ResponderEliminar