4 arrautz
200 g arina
200 g azukre
30 g gurina
8 g legamia
gatza
mermelada (mandarina , melokotoia ...)
Zelan egingo dugu ?
Lehenengoz moztu 2 sagar , dena ipini bol batean eta pasatu irabiagailua .Gero geratzen zaizun sagarrarekin moztu zati txikietan , ipini bolean , azukrearekin , eta labean ipini 45 minutu .Amaitzen direnean 45 minutuak , ipini goitik nahi duzun mermelada baina izan behar da laranja kolorekoa .
Azkenik utzi hozten .Oso gozoa , benetan .
Espero dut gustatzea .
ON EGIN !!!
Nik ez dut inoiz sagar tarta probatu
ResponderEliminarPinta izugarria dauka
ResponderEliminarUMMMMM gozea ematen du !!!
ResponderEliminarNik askotan jan dut hori eta oso gozoa dago
ResponderEliminarNiri ez zait guztatzen sagarra eta inoiz probatu dut sagar tarta
ResponderEliminar