Osagaiak:
4 oilasko laurden
( atzealdeak )
Jogurt natural bat
Baraxuri atal bat
1g lehor
1g piperrautz ( mina )
1g kurkuma
4g gatz
10ml olio
Tipula fresko bat
Limoi bat
2ml laranja zuku
Zelan egin behar da ?
Lehenengoz nahasi jogurta ezpeziekin baratxuria ,jengibrea ,piperarrautza,gatza, eta oliba olioarekin .
Jarraian igurtzi oilaskoa nahastura horrekin, utzi hozkailuan hordu bete bat ,dembora hori pasatzen denean jarri oilaskoa labeko erretilu batean eta sartu labean 45 minutu 200 gradutan .
Ondoren , oilaskoa egiten den bitartean ,moztu tipula, xafla finetan oliba olio sorta batekin ipini zartaginean, karamelizatzen denean kendu zartaginetik eta ipini oilaskoan .Geratuko da oso ondo eta oso gozoa .
! ON EGIN !
No hay comentarios:
Publicar un comentario